Kapcsolat

Szent Lukács Általános Orvosi és Természetgyógyászati Rendelő

Magánrendelés elérhetőségei:
A magánrendelésen nem áll módomban háziorvosi ügyekkel foglalkozni!

E-mail: peter.antal@szentlukacsrendelo.hu (Kizárólag a magánrendelésre bejelentkezett, vagy bejelentkezni kívánó páciensek számára)

Telefon: 
Recepció: +36 30 102 71 29 (Hívható: Kedd-Csütörtök: 15-18-ig. Szerda: 9-12-ig.)
Orvos: +36 30 49 43 43 1 (Hétköznap: 8-18 óra között)

Szegedi rendelő címe: Jelenleg Szegeden a rendelés szünetel! 6723 Szeged, József A. sgt. 69/A. Kapucsengő: Deák.

Budapesti rendelő címe: 1138 Budapest, Váci út 170/B. Fsz. 1. Udvar. Kapucsengő: Antal Péter. Rendelési idő heti átlag 2 nap.

A magánrendelésre előzetes időpontfoglalás szükséges. Egyeztetett időpont nélkül senkit nem áll módunkban fogadni.

Foglalt időpont lemondása a fent megadott telefonon vagy e-mailben. A tervezett konzultációhoz képest 48 órán belül lemondott időpont esetében a konzultációs díj 50%-át a következő alkalommal felszámoljuk, 24 órán belüli történő lemondás esetén a tervezett konzultáció díjának 100%-át felszámítjuk. Ez alól kivétel az előre nem látható betegség vagy baleset. Foglaljon időpontot felelősséggel és legyen tekintettel a gyógyulni kívánó sorstársak idejére. Megértését köszönöm!

Háziorvosi rendelés elérhetőségei:
A háziorvosi rendelésen nem áll módomban a magánrendelés szolgáltatásait nyújtani!


Telefon: 1 349 6578

Cím: 1131 Bp., Göncöl u. 28-30. Fsz. 1-es rendelő.

Rendelési idő: Hétfő és Szerda: 15-18:30-ig. Kedd és Csütörtök: 8-11:30-ig. Péntek: változó.


Bővebb információért kérem, látogasson el a www.szentlukacsrendelo.hu oldalra.

Megjegyzések

 1. Ez nagyon jó! Csak így tovább...
  Zelena András

  VálaszTörlés
 2. Tisztelt DR. ANTAL PÉTER MIKLÓS !
  Érdeklődöm Öntől, hogy a Crystal Silver Natur Power (Nano Silver) folyadék 200ml-es készítmény megfelelő lehet általános, jó, netán kiváló formában tartás céljára? Ha nem, akkor Ön melyik készítményt ajánlaná erre a célra? / Vagy enyhe pikkelysömör ellen? /
  Válaszát előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Molnár Zoltán

  VálaszTörlés
 3. Tisztelt Molnár Zoltán!

  Sajnos nem ismerem a terméket. Hogy pontosan mi jellemző egy jó és valódi elektro-ezüst kolloidra, azt három bejegyzés formájában megtekintheti (2013. augusztus és szeptember). Desztillált vízből kell készülnie, elektrolízissel, hozzáadott sót nem tartalmazhat, és nem kell töménynek lennie (feleslegesnek tartom a 20 ppm-et vagy ez e fölötti töménységet); és az ezüst részecske méretnek 1-500 nm-es tartományba kell esnie. Nem szabad azt gondolni, hogy egy mindenre jó csodaszer. Számos panasznál lehet létjogosultsága, sok esetben felesleges kiadás. Főleg baktériumokkal és candida gombával volt több kutatás, amelyek bizonyították hatékonyságukat. Mégis Magyarországon - hiányzó kutatási eredményekre hivatkozva - hivatalosan nem lehet szájon keresztüli fogyasztásra adni.
  Fontos lenne tudni, hogy a Önnek mit jelent a 'formában tartás'. Egy gennyes körömágy gyulladás esetén kivalló. A pikkelysömör ellen már kevésbé, kivéve, ha a plakkok nincsenek elvakarva és ezáltal felülfertőződve. Pikkelysömör egy elég nehezen kezelhető probléma, de nem lehetetlen. Pontosabb támpontok adásához jóval több információra lenne szükségem Önről. Kérem keressen meg privát üzenet formájában, ha Önnek megfelelő. Köszönöm megtisztelő bizalmát!

  Üdvözlettel: Dr. Antal Péter Miklós

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ezüst-kolloid 3. rész

Gyógyszer és vitamin kölcsönhatások 2. rész

Ezüst-kolloid 1. rész