Magánrendelés

Szent Lukács Általános Orvosi és Természetgyógyászati Magánrendelő


Cím: 1137 Bp., Váci út 170/B. Fsz. 1. 1-es csengő, udvar 1-es lakás. A lépcsőházba érve tábla jelzi a rendelő irányát – nem kell lépcsőzni.A rendelőben dolgozó szakemberek elérhetőségei


Dr.  Antal Péter Miklós: háziorvos, természetgyógyász, neruálterapeuta

Telefon: +36 30 49 43 43 1 (kizárólag a magánrendelésre bejelentkezett vagy bejelentkezni kívánó páciensek részére. Hívható hétköznap: 9-19 óráig.

Rendelés idő (telefonon való időpontfoglalás szükséges): K: 13:30-18:00 óráig

Online  viber, skype, messenger  video konzultáció lehetséges, melyre szükséges telefonon időpontot egyeztetni.


Farkas Csenge: mentálhigiénés szakember, gyász és veszteség tanácsadó, rajzvizsgálati szaktanácsadó

Telefon: +36 20432 0515 (Hívható hétköznap: 9-14 óráig)

Rendelési idő: előzetes egyeztetés alapján

Online  viber, skype, messenger  video konzultáció lehetséges, melyre szükséges telefonon időpontot egyeztetni. 

 

Kun Lászlóné Linda: asszisztensnő 
Recepció telefon: +36 20432 0515 (Hívható hétköznap: 9-14 óráig)
E-mail cím: rendelo@szentlukacsrendelo.hu

 

  

Szolgáltatások

Újonnan bejelentkező páciensek figyelmébe.

Az első konzultációra kérem, hozza el korábbi leletei (amennyiben rendelkezésre állnak). Az első beszélgetés hosszabb időt vesz igénybe. Részletesen kikérdezem, végzek egy részletes alap fizikai vizsgálatot, mely kiegészülhet EKG készítéssel, alsó végtagi artériák Doppler vizsgálatával és diétás tanácsadással, a meglévő leletek áttekintem és egy átfogó kezelési tervet állítok össze az Ön számára. Ennek időigénye: 80-110 perc. Ezt követően kerülhet sor az Ön által kért, vagy közösen kiválasztott módszer alkalmazására.


Orvosi szolgáltatások:

Teljes test fizikai vizsgálata. Ennek elemei: testmagasság, testsúly mérés, vérnyomás, pulzus és vér oxigén szint mérés, száj, garat, szem, fül alap vizsgálata, szív-tüdő hallgatás, has tapintása és hallgatása, mozgásszervi vizsgálat, kültakaró vizsgálata, hölgyeknél alap nőgyógyászati, uraknál alap urológiai vizsgálat. Panasz, egészségégi állapottól függően további elemekkel bővülhet az alapvizsgálat 

 • EKG készítés és kiértékelés
 • ABPM (24 órás vérnyomás mérés) készítés és kiértékelés
 • Doppler ultrahanggal az alsó végtagi ütőerek vizsgálata
 • Vér-, és vizeletvizsgálat akkreditált laboratóriumban 
 • Szívfrekvencia variabilitás mérése
 • Testösszetétel vizsgálata
 • Étrendi tanácsadás
 • MD orvosi kollagén terápia mozgásszervi panaszokra

 

Természetgyógyászati, komplementer módszerek:

 • stressz kezelés 
 • önismeret
 • személyiség fejlesztő módszerek
 • érzelmi és tudati alkat harmonizálása
 • személyre szabott étrendi tanácsadás, MORA III-as típusú készülékkel való mérést követően
 • fül akupunktúrás addiktológiai eljárások
 • Gyógyító képzelet tréning, egyéni és csoportos
 • akupresszúra (Su-Jok) és áramlás terápia
 • betegségek érzelmi, tudati oldalának értelmezése
 • teljeskörű komplementer állapotfelmérő módszer partner intézmény segítségével
 • neurálterápia
 • légzőgyakorlatok

 

Mentélhigiéne:

 • segítő beszélgetés
 • gyász és veszteség-tanácsadás
 • rajzvizsgálati szaktanácsadás

 

Milyen panasszal fordulhat hozzánk?

A rendelőben nem kínálunk mindenre alkalmas ’csodagyógymódokat’. Az alábbi problémákkal, betegségekkel foglalkozunk: 

 • testi eredetű lelki zavarok
 • lelki eredetű testi zavarok
 • egyszerű, összetett, akár reménytelennek tűnő panaszok
 • csecsemőkortól aggastyán korig
Testi betegségek: A légutak betegségei: akut és krónikus arcüreggyulladások allergia; szénanátha; asztma influenza; tüdőgyulladás. A fül betegségei: külső hallójárat gyulladás; középfülgyulladás; fülcsengés. A szem betegségei: visszatérő árpa; szürke hályog; gyulladások. Az emésztőrendszer zavarai: gyomorsav túltengés, gyomorfekély; nyombélfekély; vékonybél (Crohn) és vastagbél (colitis) gyulladás; puffadás, felszívódási zavarok; élelmiszer-intolerancia; hasmenés, székrekedés; máj és epetáji panaszok; anyagcserezavarok, emésztési problémák; hasfájás. A szív-érrendszer betegségei: magas vérnyomás, alacsony vérnyomás; érelmeszesedés; szívelégtelenség kiegészítő kezelése. A húgyutak betegségei: hólyag és húgycsőgyulladás. A nemi szervek betegségei: nőgyógyászati gyulladások, fehér folyás; nemi herpesz (herpes genitalis), HPV fertőzés; menstruációs zavarok, klimaxos panaszok; terméketlenség; prosztata megnagyobbodás, prosztatagyulladás. A hormonrendszer zavarai: cukorbetegség; a pajzsmirigy működési zavarai, gyulladásai; koleszterin problémák. Az idegrendszer betegségei: fejfájás, szédülés; epilepszia; Lyme-kór; toxoplazmózis; depresszió; alvászavar; pánikbetegség. Mozgásszervi fájdalmak, ízületi gyulladások. A bőrön megjelenő betegségek: pattanások, mitesszerek; seborrhoea; ekcéma herpesek (Herpes Simplex, Herpes Zooster, Herpes Genitalis); szemölcsök; gombásodások; hajhullás. Egyéb problémák: kezdődő és visszatérő panaszok; fáradékonyság; alvászavarok; általános rossz közérzet. Kórokozók okozta fertőzések: candida; herpes (ajak, nemi, övsömör); HPV (Human Papilloma Virus); szemölcsök; Lyme-kór; paraziták, féregfertőzések; gombásodás; bakteriális gyulladások. Daganatos betegek kiegészítő kezelése: teljes körű kiegészítő vizsgálatok és kezelések; személyre szabott étrend; Gyógyító képzelet tréning; tanácsadás; érzelmi-tudati alkat meghatározás és harmonizálása. 

Lelki segítségnyújtás: személyes életvezetési gondok, párkapcsolati problémák, szexualitás kérdései, önismeret, személyiség fejlesztés, viselkedés zavarok, autisztikus tünetek, nyugtalanság, alvászavarok.


Figyelmeztetés: A magánrendelésen, túl az általános orvosi vizsgálatokon, többségében komplementer – kiegészítő - módszereket használunk. A kizárólag kiegészítő módszereken alapuló vizsgálatok és terápiák csak bizonyos esetekben helyettesíthetik a hagyományos orvosi vizsgálatokat és kezeléseket. Ezért lehetőség szerint mindig együtt alkalmazzuk az akadémiai és komplementer módszereket. Panaszaival előbb forduljon szakorvoshoz. A kezelési terv mindig az aktuális panaszoknak megfelelően, a kórtörténet és a rendelkezésre álló leletek figyelembevételével, a kezelt személy egyetértésével kerül meghatározásra. A komplementer állapotfelmérő módszerekből származó adatok tájékoztató jellegűek, a klinikai képpel és vizsgálatokkal együtt értékelendőek. A komplementer vizsgálat nem hivatott diagnózist felállítani. A vizsgálat eredményei, a kezelési tervben megfogalmazottak nem sugalmazzák azt, hogy a korábban megkezdett kezeléseket, kontroll vizsgálatokat abba szabad hagyni, vagy el szabad utasítani! Sem gyógyszer, sem oltásellenesek nem vagyunk! A rendelőben alkalmazott módszerek egyfelől a szervezet egészséges működését akadályozó tényezők — kórokozók, mérgek, érzelmi, vagy mentális blokkok — eltávolítására törekszenek, másfelől a szervezet saját regenerációs és öngyógyító mechanizmusait erősítik fel.


Foglalt időpont lemondása a fent megadott recepció telefonon vagy e-mailben. A tervezett konzultációhoz képest 48 órán belül lemondott időpont esetében a konzultációs díj 50%-át a következő alkalommal felszámoljuk, 24 órán belüli történő lemondás esetén a tervezett konzultáció díjának 100%-át felszámítjuk. Ez alól kivétel az előre nem látható betegség vagy baleset. Foglaljon időpontot felelősséggel és legyen tekintettel a gyógyulni kívánó sorstársak idejére. Megértését köszönöm!

Arte Peonia Alternativa Egészségmegőrző Szolgáltató Kft.

Adószám: 23445938-1-41 | Cégjegyzékszám: 01-09-295158

Bankszámlaszám (MKB Bank): 10300002-10674346-49020017

Nemzetközi utaláshoz: IBAN HU19 1030 0002 1067 4346 4902 0017 SWIFT (BIC): MKKBHUHB

Számlatulajdonos neve: Arte Peonia Alternativa Kft.

ÁNTSZ Eng. számok: 164162; 3516/2018/2/13

Postacím: 1037 Budapest, Aranypatak u. 137.Bővebb információért kérem, látogasson el a www.maganrendeles.szentlukacsrendelo.hu oldalra.