Családorvosi rendelés

A háziorvosi rendelésen nem áll módomban a magánrendelés szolgáltatásait nyújtani.

 


Cím: 1131 Budapest, Göncöl utca 28-30. Fsz. 1. Felnőtt háziorvosi rendelő (45. sz. körzet)


Telefon: +36 1 349 6578 (Rendelési időben, kizárólag háziorvosi páciensek részére) Időpontot foglalás: kizárólag rendelési időben személyesen vagy telefonon.


E-mail cím: csaladorvos13@gmail.com 

!!! Csak rendelési időben kerül olvasásra !!! Tekintettel arra, hogy a háziorvosi ellátás NEM 24 órás szolgáltatás a hét minden napján, ezért tájékoztatom, hogy munkaidőn kívülpéntekenszabadnapon, ünnepnapon, hétvégén vagy szabadság alatt küldött levele és a benne foglaltak azonnal nem kerülnek feldolgozásra. Ezek pár nap átfutási időt igényelnek a feltorlódott levelek számától és időigényétől függően. Rendelési időben írt levelének feldolgozása is hosszabb időt - akár pár napot - igényelhetnek.

!!! Ha egészségi állapota miatt írt nekünk levelet, mert hirtelen vagy súlyos állapotromlást tapasztal magán vagy hozzátartozóján kérem, haladéktalanul hívja a Országos Mentőszolgálatot (104, 112), vagy a tartózkodási hely szerinti városi ügyeletet. !!!


ÁNTSZ eng. szám: 7820/2017/1/13


Rendelés idő:

  • H-Sze: 15-18:30
  • K-Cs: 8-11:30; 
  • P: változó (hét eleji munkanapon telefonon legyen kedves érdeklődjön)
Háziorvos: Dr. Antal Péter Miklós háziorvos, neurálterapeuta
Körzeti nővér: Kaczúr Krisztina nővér
Házihoz hívás: kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges, amennyiben a járványügyi helyzet nem tiltja. Amennyiben gyors, súlyos állapotromlást tapasztal magán, hívja a kerületben működő 24 órás felnőtt háziorvosi ügyeletet (Tel: 06 1 349 85 00; Cím: 1138 Bp., Révész utca 12.) vagy az Országos Mentőszolgálatot: 104

Egészségügyi panaszait, állapotromlását SOHA NE E-MAILBEN közölje! 

FIGYELEM! 
Tanulmányok folytatása miatt havonta pár nap ellátása helyettessel történik. Krisztike ilyenkor elérhető.


HA PANASZAIT TEKINTVE BIZONYTALAN VAGY SÚLYOS ÁLLAPOTROMLÁST TAPASZTAL MAGÁN, AKKOR – MINT MINDIG – ÉRTESÍTSE A MENTŐKET (104; 112) VAGY AZ ÜGYELETET (06 1 349 85 00) PANASZAIVAL KAPCSOLATBAN MINDIG SZÓBAN KONZULTÁLJON SZAKKÉPZETT EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBERREL. AZ E-MAILEN JELEZETT EGÉSZSÉGÜGYI PANASZAIT LEHET, HOGY KÉSVE OLVASSUK, EZÉRT A MEGKÉSETT ELLÁTÁSÁBÓL FAKADÓ EGÉSZSÉGKÁROSODÁSÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.

RENDELÉS MENETE, E-MAIL KEZELÉS, TELEFON

0. AZ E-MAIL NEM ALKALMAS EGÉSZSÉGÜGYI PANASZ, ÁLLAPOTROMLÁS KÖZLÉSÉRE. Panaszaival mindig szóban vagy ha a járványügyi helyzet engedi - nem tiltja - személyesen konzultáljon képzett egészségügyi személyzettel! Egészségügyi panaszait lehet, hogy késve olvassuk!

!!! Ha egészségi állapota miatt írt nekünk levelet, mert hirtelen vagy súlyos állapotromlást tapasztal magán vagy hozzátartozóján kérem, haladéktalanul hívja a Országos Mentőszolgálatot (104, 112), vagy a tartózkodási hely szerinti városi ügyeletet. !!!

1. MIELŐTT LEJÖNNE TELEFONÁLJON

2. ORVOSI VIZSGÁLATRA FOGLALJON IDŐPONTOT. Ez a rendelkezés járványhelyzettől és költözéstől független (rendelési időben 06 1 349 6578)

  • időpontra előjegyzett páciensre több érdemi időt tudunk fordítani
  • Önöknek sem kell mérgelődni és tolongani a váróban
  • ha sürgős ellátás miatt jönne, akkor is célszerűbb először telefonálni, mert lehet, hogy a kikérdezés alapján azonnal mentőre vagy ügyeletre van szüksége; vagy a lázas, légúti betegsége miatt lehet, hogy speciális részlegen kell, hogy ellássák.

3. ORVOSI VIZSGÁLATOT NEM IGÉNYLŐ KÉRÉSEIT kérjük továbbra is telefonon (rendelési időben 06 1 349 65 78) vagy e-mailben kérje.

  • e-mailben leadott kérések teljesítése nem gyorsabb; pár nap átfutási időt igényelnek (Pl. pénteken vagy a hétvégén leadott rendelés, elképzelhető, hogy csak a következő héten kerül teljesítésre). Visszajelzünk, ha teljesítésre került!
  •  Az e-mailes konzultációk, kérések szabadságunk alatt nem használható, nem kerül olvasásra.

HA PANASZAIT TEKINTVE BIZONYTALAN VAGY SÚLYOS ÁLLAPOTROMLÁST TAPASZTAL MAGÁN, AKKOR – MINT MINDIG – ÉRTESÍTSE A MENTŐKET (104; 112) VAGY AZ ÜGYELETET (06 1 349 85 00) PANASZAIVAL KAPCSOLATBAN MINDIG SZÓBAN KONZULTÁLJON EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBERREL. AZ E-MAILEN JELEZETT EGÉSZSÉGÜGYI PANASZAIT LEHET, HOGY KÉSVE OLVASSUK. MEGKÉSETT ELLÁTÁSÁBÓL FAKADÓ EGÉSZSÉGKÁROSODÁSÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK.


Az e-mailen adható tájékoztatás  - a legjobb szándék és a leggondosabb körültekintés mellett a gyorsan változó szabályozások és a formai keretek miatt - nem teljes körű és nem minősül hivatalos állásfoglalásnak, pusztán általános információkat tartalmaz melyeket szóban a leggyakrabban igényelnek tőlünk. Ha úgy érzi nem kapott kérdéseire kielégítő választ kérem hívjon rendelési időben. Tekintettel arra, hogy a háziorvosi ellátás nem 24 órás ellátás és csak a munkanapokra korlátozódik, kérem, hogy vegye fontolóra mielőtt újabb levelet ír. Kérdés esetén hívjon bizalommal rendelési időben. 

Arte Peonia Alternativa Egészségmegőrző Szolgáltató Kft.

Adószám: 23445938-1-41 | Cégjegyzékszám: 01-09-295158

Bankszámlaszám (MKB Bank): 10300002-10674346-49020017


Bővebb információért kérem, látogasson el a

www.maganrendeles.szentlukacsrendelo.hu oldalra.